Stresscoaching

Stresscoaching

Gennem en række samtaler, får du:
– Overblik over din situation og på hvilket niveau dit stress ligger
– Redskaber som dæmper og hjælper dig ud af din stress
– Overblik over hvilke situationer der hidtil har ført til din stress

Sammen udarbejder vi dit stresslandskab og samtalerne tager udgangspunkt heri.
Jeg spørger ind til en række konkrete ting og tilstande hos dig og danner mig på den baggrund et overblik over din situation.
Jeg holder dig kærligt i hånden fra start til slut og jeg stiller mig altid tilgængelig med viden og indsigter fra mit eget levede liv. 

Jeg oplever igen og igen, at ved at styrke og arbejde intenst med selvværdet hos den enkelte, reducerer vi ikke kun stressen, men forebygger også at den dukker op igen.
Derfor indgår selvværdet som en stor del af samtalerne.

Det du leder efter, er højst sandsynligt en balance i mellem krop og sind.
Ikke alt vi dealer med i livet kan fjernes, men vi kan lære at leve med udfordringerne i vores liv på en mere balanceret måde.
Ved at tilføre mere kærlighed til os selv, bliver vi i stand til at dele (mere) kærlighed ud til dem vi omgir os med og det skaber balance.

Jeg anbefaler altid et forløb på 7 samtaler, da jeg ikke vil kunne afhjælpe din stress lige så effektivt med færre samtaler – ligeledes har jeg god erfaring med at kombinere dine samtaler med reiki healing. Reiki healingen åbner op for nogle anderledes dybe og rolige samtaler og jeg oplever mine klienter får nogle indsigter hurtigere end ved samtalerne alene.

Jeg har en overbygning på min coachinguddannelse med speciale i stress- og skyggecoaching er derfor rigtig godt klædt på til at håndtere din stress.


Læs mere om mig her

Varmeste anbefaling

Jeg fik vendt det hele lidt på hovedet og hvad jeg troede var årsagen til min stress, viste sig helt anderledes..
Christina er en virkelig skøn coach, og jeg kan på alle måder anbefale dig at give hende et ring, hvis du ikke er i balance med dig selv.
Jeg har det markant bedre i dag end da jeg første gang besøgte Christina, jeg forstår i dag hvad der udløser ubalancen i mig og foresager min stress og jeg har fået så mange gode værktøjer og forståelse med, at jeg nu oprigtigt tror på at jeg ikke ender der igen..

Mine varmeste anbefaling!

-Karin