Selvværdsklubben

Selvværdsklubben

Teamet bag Selvværdsklubben er Piaaye Naomie Sommer og Christina Nør.

Piaaye er psykoterapeut og arbejder til dagligt i sin virksomhed “Pia Sommer”, og Christina er Stresscoach og mentor og arbejder til dagligt i sin virksomhed “Christina Nør – Stresscoach og Reikihealer”.


Selvværdsklubben arbejder med personlig udvikling, med unge kvinder mellem 17-29 år. Selvværdsklubben laver workshoppen “Få et powerfuldt selvværd”.
På workshoppen arbejdes der med selvværdet. og emner som overtænkning, pleaseren, selvhad, perfektionisme, grænsesætning, story Telling, overbevisninger, begrænsninger, værdier, den indre og ydre dialog, den indre kritiker og motivation. Workshoppen er inddelt i 6 moduler.

Modulerne indeholder:
Modul 1 – handler om hvad “selvværd” er, og forskellen på selvtillid og selvværd.
Modul 2 – handler om “værdier”, og på dette modul bliver der arbejdet på at lave en værdiafklaring.
Modul 3 – handler om “din historie”, og hvad vores historie har gjort ved sindet. Hvor meget indflydelse vores historie har på vores beslutninger, valg og holdning om os selv.
Modul 4 – handler om “den svære samtale”, og hvor svært det er at have en samtale med andre og en selv. Den svære samtale giver indblik i, hvor meget den indre kritikker har af indflydelse på vores liv.
Modul 5 – handler om “begrænsning”, og hvor meget vi mennesker begrænser os selv i at leve. Det handler om overbevisninger, overspringshandlinger m.m
Modul 6 – handler om “Det nye alternativ”, og den personlige rejse gennem workshoppen. På dette modul bliver der et tilbageblik på den lange rejse, og hvilket værktøjer, der er erhvervet under workshoppen. Og hvad der fortsat skal være fokus på.

6 moduler – á 3 timer fra 16-19
Workshoppen afholdes Stationsvej 16-18, 9982 Ålbæk (2 min gang fra stationen)

Læs mere om workshoppen, om os, priser og datoer her: https://www.facebook.com/selvvaerdsklubben


Læs hvad tidligere deltagere siger:

Unge kvinde
Jeg har altid følt, at jeg ikke var god nok, og det har spændt ben for mig mange gange før. Men jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg ikke længere vil hæmmes pga det, men at jeg vil op nå den succes, som jeg altid har drømt om og som jeg ved, at jeg har fortjent.
Jeg havde ingen anelse om, hvad jeg kunne forvente af kursuset eller, hvad de ville forvente af mig, og jeg var nervøs. Men jeg havde et klart håb om, at jeg ville få nogle gode værktøjer, så jeg kunne nå mit endelige mål. Nemlig at jeg ville nå følelsen af, at jeg var god nok.
Første aften blev vi mødt med åbne arme, og jeg kunne mærke en god stemning i lokalet. Jeg føler mig i gode hænder ved Christina og Pia, og de skaber en tryg atmosfære, hvor jeg føler mig både set og hørt. Jeg forlader altid stedet med en ny energi og et nyt gåpåmod. Og jeg glæder mig hver gang til et nyt modul.

Ung kvinde
Da jeg mødte op første gang til workshoppen havde jeg faktisk ikke rigtigt nogle forventninger, andet end at have et åbent sind og tage de ting til mig, som der blev sagt. Jeg går normalt aldrig ind i ting med for mange forventninger, i frygt for at blive skuffet. Sikkert fra tidligere erfaringer

Jeg kom med en masse usikkerheder på mig selv, som gav mig diverse problemer i livet i hverdagen. Men heldigvis, så er disse problemer blevet så meget nemmere at håndtere nu.

Hvad har jeg fået med fra det her forløb?
Jeg har fået så mange gode værktøjer til at klare de trælse ting der kan dukke op i hverdagen, samt en idé om, hvorfor mit hovede og min krop til tider reagerer som det gør.
Jeg har fået sat ord på mange af mine problematikker i hverdagen, som jeg før ikke har vidst hvordan jeg skulle forklare eller selv forstå.
Derudover kom jeg tættere på min indre kritikker, Jørgen. Han er så meget nemmere at håndtere og skubbe til side nu, hvor der er sat navn på, så det ikke blot føles som hjernen der konstant kører psykisk på mig.
Og så har jeg selvfølgelig fået et skide dejligt bekendtskab med andre dejlige piger, som jeg heldigvis fortsat skal ses med
Og selvfølgelig de bedste ‘coaches’ Pia og Christina, kæmpe tak for hjælpen. Rejsen har været helt fantastisk, og jeg kunne sagtens have taget mange flere aftener med jer

Kontakt mig hvis du er interesseret i at høre mere om workshoppen