Referencer

Min varmeste anbefaling

Jeg fik vendt det hele lidt på hovedet og hvad jeg troede var årsagen til min stress, viste sig helt anderledes…
Christina er virkelig en skøn coach, og jeg kan på alle måder anbefale dig at give hende et ring, hvis du ikke er i balance med dig selv.


Jeg har det markant bedre i dag end da jeg første gang besøgte Christina, jeg forstår i dag hvad der udløser ubalancen i mig og foresager min stress, og jeg har fået så mange gode værktøjer og forståelse med, at jeg nu oprigtigt tror på at jeg ikke ender der igen.


Min varmeste anbefaling!
– Karin

Den bedste støtte

Efter endt misbrugsbehandling, havde jeg brug for noget hjælp og støtte til at komme videre i livet. Jeg havde stadig mange negative tanker omkring mig selv, og de spærrede vejen for min succes her i livet. Det var en stor omvæltning at komme fra et ustruktureret, uærligt og kaotisk liv, og pludselig skulle fungere på et arbejdsmarked, og opfylde de krav der blev stillet til mig. Jeg kunne ikke se, hvilken fremtid jeg kunne få, eller hvilken forskel jeg allerede havde gjort, og følte mig simpelhent ikke god nok til noget. Dunkede mig selv oveni hovedet flere gange om dagen. Men Christina hjælper mig med at ændre mit mindset, og se fremad istedet for at fokusere på alt det negative. Hun stiller spørgsmål, så jeg selv kan finde svarene, får mig til at se alle de små succes oplevelser jeg gør, også er hun den bedste støtte på min vej videre her i livet. Hun har en kæmpe forståelse for hvad der foregår oppe i mit hoved, og jeg føler mig tryg og i sikre hænder ved hende.

Jeg går altid derfra med en god og rolig mavefornemmelse

– Anonym 27 år

To sessioner åbnede min verden

1000 tak fordi du åbnede min verden… Jeg har haft 2 sessioner hos Christina og det har ændret måden jeg ser mig selv på. Jeg skal ud og møde verden på en anden måde og jeg er helt overbevist om, at det kun kan blive mere positivt fra nu af. Jeg fik vendt blikket indad og det hjalp mig til at se, at forandringen starter hos mig. Kan varmt anbefale Christina, hun er empatisk og utrolig rar og nærværende.
– Gitte

Det bedste jeg har gjort for mig selv

Jeg købte et coachingforløb hos Christina da jeg følte mig ensom og uden motivation.
Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, Christina har givet mig nogle redskaber som jeg bruger dagligt, for ikke at falde tilbage til hvor jeg var, da jeg startede.
Jeg fandt bl.a. ud af, hvor meget jeg selv har indflydelse på i mit liv, herunder hvordan jeg taler til, og behandler mig selv.
Jeg vil anbefale alle jeg kender, at købe et coaching forløb hos Christina, jeg har følt mig tryg igennem hele forløbet.

– Emilie 19 år

Arbejdsmiljørepresentant med glæde i hverdagen

Jeg stiftede bekendtskab med Christina da jeg søgte hjælp til at blive coachet i forbindelse med ny job-funktion. Jeg havde problemer med at bevare fokus og var lidt for “betjent agtig”.
Job funktionen er arbejdsmiljørepræsentant. Derudover har jeg nogle personlige udfordringer, der relaterer til min barndom. Den atmosfære man møder når man træder ind hos Christina, gør man kommer helt ned i gear – rigtig rar fornemmelse. Christina har med kun 3 coach sessions, formået at få min person til at fremstå rolig og konstruktivt formulerende overfor medarbejdere og ledelsen. Jeg har fået udrettet mere de sidste 3 måneder end de forudgående 2 år af mit virke som arbejdsmiljørepræsentant. Jeg er rolig og målrettet og ikke mere “betjent”. På det personlige plan har jeg fået glæden til hverdagen tilbage, da jeg ser mig selv som en glad person, der tiltrækker de “rigtige” mennesker. Nu omgås jeg KUN dem der giver mig noget retur.
Jeg er dybt taknemmelig over at have stiftet bekendtskab med Christina og jeg vil bruge hende og hendes evner fremover.

Jeg giver hermed de varmeste anbefalinger…

– Flemming

Projektleder i ro

Jeg henvendte mig til Christina, da jeg havde meget tvivl om mit arbejdsliv. Jeg er projektleder og har tidligere været leder. Indimellem dukkede tanken om ledelsen op igen, men samtidig kom en tvivl, da jeg også sætter pris på den frihed og den høje grad af selvtilrettelæggelse jeg har mulighed for i jobbet som projektleder.
Jeg er sådan en, der ved meget selv og har en god livserfaring. Jeg opsøger sjældent andre, da der ærlig talt skal meget til at imponere mig. Men da jeg havde været sammen med Christina i 2 min, fik jeg respekt og blev modtagende. Christina er lyttende og til stede. Hun udviste til min overraskelse en stor faglig indsigt, hvor hun lynhurtig forstod min problematik og havde indsigt i hvordan jobbet som projektleder er og hvordan et evt. lederjob ville være. Hun stillede mig spørgsmål der fik mig til at reflektere og se tingene på en anden måde – uden at sige hvad jeg skulle gøre, hun borede ind i den der tvivl og fik mig til at se tingene på en helt ny måde.
Jeg fandt hurtigt beslutning i at blive hvor jeg er, og efterfølgende har vi arbejdet med at finde roen i det valg.
Jeg er nu helt i ro og går ikke længere rundt med tvivl. Når det kommer til mit arbejdsliv, har jeg lært at stille mig selv andre spørgsmål som ikke kun handler om et jobs indhold.
Christina er for mig en ægte coach for hun fik mig tættere på min kerne, så de valg jeg træffer er for hele mig og ikke kun ambitioner eller andet. Christina er kompetent og man føler hendes nærvær, overblik og erfaring når hun coacher.

Jeg kan på det varmeste anbefale coaching hos Christina.

– Helle