Mentoring

Mentorforløb for pårørende


Mentoring er for dig der er pårørende til en misbruger eller psykisk syg, måske er du forældre/bonusforældre eller måske er du søster eller bror.
Uanset relationen kan jeg hjælpe dig med at få klarhed i dit eget liv, sammen kan vi få skabt et overblik over din situation og få lagt en strategi der passer lige præcis til dig og din situation.

Som pårørende til en misbruger, kan du føle at du mister dig selv, at du ikke længere rigtigt kan trække vejret, måske har frygt og angst overtager hverdagen. Længe har du måske sat dit eget liv på pause, for at tage dig af misbrugeren og stressen har måske taget over.

Det er vigtigt at du vender tilbage til dig selv, når du passer på dig selv, er du nemlig bedre i stand til at passe på andre, det kan være svært at gøre alene – det ved jeg for jeg har selv prøvet det.
Jeg har selv været pårørende (mor) til en misbruger i mange år og derfor ved jeg præcist hvad du gennemgår. Jeg oplevede selv at få støtte og hjælp via coaching og jeg ved hvor powerfuldt det er at have en at støtte sig til i den svære tid du gennemgår.
Jeg arbejder altid med dig og din specifikke situation for øje, men gennemgående er der nogle temaer vi skal igennem, for at nå dertil hvor du igen syntes du har styringen i dit liv.


Læs mere om mig her

Unge mentoring

Unge mentoring er for dig, der er kommet ud af et misbrug og mangler retning og motivation i dit liv.
Måske har du svært ved at sætte ord på, hvad du ønsker og drømmer om og måske er du bange for, om du kan leve op til dine egne forventninger, og især måske også andres forventninger til dig.

Jeg møder mange unge der, efter endt misbrugsbehandling, føler sig alene og uden retning i livet, og med en følelse af, at skulle starte forfra. Jeg hjælper dig med at få skabt et overblik i nuet, få sat ord på dine ønsker og hjælper dig med, i form af små skridt, at finde modet til at få dem ført ud i livet.

Mange unge oplever på bagkant af misbruget at skulle genopbygge relationen til forældre, venner og ikke mindst sig selv, det kan meget hurtigt føles som en stor udfordring. Det kan være svært at slippe identiteten som misbruger og nu skal til at forholde sig til at være dig.
Jeg hjælper dig med at stå stærkt i din nye rolle som det unikke menneske du er, slippe fri af fortiden og finde dine kompetencer og ikke mindst troen på dig selv.

Jeg hjælper dig også med at få skrevet den gode ansøgning til det job der venter på dig, tager med til møder som din bisidder, hvor du har behov for det.

Den bedste støtte

Efter endt misbrugsbehandling, havde jeg brug for noget hjælp og støtte til at komme videre i livet.
Jeg havde stadig mange negative tanker omkring mig selv, og de spærrede vejen for min succes her i livet.
Det var en stor omvæltning at komme fra et ustruktureret, uærligt og kaotisk liv, og pludselig skulle fungere på et arbejdsmarked, og opfylde de krav der blev stillet til mig.
Jeg kunne ikke se, hvilken fremtid jeg kunne få, eller hvilken forskel jeg allerede havde gjort, og følte mig simpelthen ikke god nok til noget. Dunkede mig selv oveni hovedet flere gange om dagen.
Men Christina hjælper mig med at ændre mit mindset, og se fremad istedet for at fokusere på alt det negative.
Hun stiller spørgsmål, så jeg selv kan finde svarene, får mig til at se alle de små succes oplevelser jeg gør, også er hun den bedste støtte på min vej videre her i livet.
Hun har en kæmpe forståelse for hvad der foregår oppe i mit hoved, og jeg føler mig tryg og i sikre hænder ved hende.


Jeg går altid derfra med en god og rolig mavefornemmelse


– Anonym 27 år

Fantastiske værktøjer

Jeg kontaktede Christina, da vores lille familie var ved at gå i opløsning pga vores datters misbrug.
Det var en svær beslutning, men jeg havde ikke andet valg, for jeg var nået dertil hvor jeg havde opgivet.

Vi blev mødt med forståelse og ingen fordømmelse, det var rart. Man kan mærke at Christina ved hvad hun snakker om, hun giver utroligt meget af sig selv og sin egen situation og det er rart.
Vi oplevede en klar forbedring allerede efter et par gange, Christina fik os til at se hvordan vi har forsøgt at kontrollere noget vi ikke har kontrol over. Vi arbejdede også med at sætte grænser, tale om det der er svært og vi fik nogle gode værktøjer til at kommunikere med vores datter.

Vi føler at vi har fået en kæmpe hjælp fra Christina og vi arbejder hver dag med de værktøjer vi har fået med fra forløbet.

Christina får den bedste anbefaling fra min mand og jeg, og vi vender gerne tilbage hvis vi føler vi har behov for yderligere hjælp.


-Vibeke